Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΑΛΤΣΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1963

ΠΡΟΦΙΛ

Η ARMA A.E. δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1963.Ο Αριστείδης Μαρατσίνος ιδρυτής της εταιρείας με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο αγοράζει τις πρώτες δικές του μηχανές από την Ιταλία και ιδρύει στην Αθήνα την προσωπική του επιχείρηση.

Η εταιρεία σημειώνει ιδιαίτερα ανοδική πορεία και το 1990 μετατρέπεται σε Ανώνυμη καθώς είναι πλέον η μοναδική κατασκευαστική εταιρία στον τομέα της καλτσοβιομηχανίας.

Διατηρεί υψηλό επίπεδο σε προϊόντα αλλά και υπηρεσίες με συνεχή εκσυγχρονισμό προϊόντα, με εξιδίκευση στα lastex -MAGIC LIFT- τελειοποιεί την ποιότητα τους διαρκώς ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Το 2009 επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε άλλους τομείς όπως την διάθεση και διανομή του Ιταλικού οίκου INTIMIDEA με διεθνή δραστηριότητα.

Διαθέτει ένα μεγάλο και οργανωμένο δίκτυο πωλητών (15) σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετεί τους 2.000 πελάτες στην επικράτεια. Συνεργάζεται με μεγάλες αλυσίδες department stores και super markets κατασκευάζοντας τα private label προϊόντα τους, εξάγει σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την Κύπρο.

Η ανταγωνιστικότητα σε τιμές σε συνδυασμό με την ποιότητα και το service τοποθετεί την ARMA στις πρώτες θέσεις στον τομέα της.

how to make bitcoin mining hardware about his read more here http://bef.nu/index.php best place to buy bitcoins uk 2017

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ